Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conversie Citroen Jumper .
#11
Cea mai mare valoare esti TU ,pentru ca știi ce sa faci cu sculele ,ca ai creionat ideea in cap ,si nu in ultimul rand că ai avut curajul sa te apuci de idea asta. Spor la treabă, în ritmul ăsta e gata sigur in primăvară!

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk
Raspuns
#12
Hm,nu m-am gandit niciodata  sa privesc lucrurile asa cum le-ai expus tu! 
Multumesc mult  (si  pentru urare ) ?.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
[-] Pentru aceasta postare, SERGHEIDIN a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns
#13
@SERGHEIDIN, îmi place ideea/ startul/ începutul/ totul.
Cu siguranță, când voi ieși la pensie, voi face și eu aceeași minunăție.
Dă-mi voie să îți sugerez două idei. 
1. Eu aș face în spate, acolo unde aș monta patul, un podest mai înalt, sub pat. Acolo aș putea pune bicicletele și alte lucruri mai înalte. Mie îmi plac bicicletele la rulotă.
2. Uită-te pe Forum Rulote la un anume Alin Opran. El a transformat un bus într-un camper. Are expus un topic foarte interesant/ amănunțit/ bine pus la punct.

Nu mă pot abține și mai completez cu un mic puct 3.

3. Dacă nu îți place ce va ieși, pornind de la o sumă de un milion de Euro... poți să îți achiziționezi această bijuterie:Eu am început deja să adun bani.
Raspuns
#14
Spor la treaba!
Telefon : 0741015477
Email : cprohome@yahoo.com
Raspuns
#15
Multumesc Ciprian.
Florin,patul  sau paturile vor fi pe ,,lungime " si separate (unite 40-50 cm spre spatele masinii). Am gasit acelasi model de pat facut de un coleg  tot intr-o conversie.Inaltimea patului nu va fi mai mare de 60cm).Daca vor exista biciclete ,vor fi prinse pe exterior (si vor fi second ,adica sigur furate de fratiorii nostri de prin vest).Portbagajul va fi modest.Din experienta cu rulota, pot  spune ca 70% din bagaje sunt inutile.
A sosit si insonorizantul !!?

[Imagine: 20210112-074350.jpg]
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns
#16
Eu am folosit ptr insonorizat ceva găsit la raionul acoperișuri la dedeman ,e de diferite lățimi si lungimi .La pereți vata bazaltica cu aluminiu, la tavan extrudat de 5 iar la podea extrudat de 1 tăiat felii între striurile podelei si încă un rand de 1cm întreg ptr uniformizare.Apoi am pus parchet luminat si linoleum cu plinta. Spor si chef sa ai ![Imagine: f9d19d9d3fa85c0c43283b5b20f0093f.jpg]

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk
Raspuns
#17
(Ultima modificare: 01-12-2021, 06:50 PM de catre: SERGHEIDIN.) -->
Pe vremuri foloseam la masini ,,teroson si sac de iuta " cu rezultate foarte bune.Acum de,am evoluat (cica).
La pereti voi folosi vata minerala   (sau cum i-o spune) cu folie de aluminiu (la sul) ...la fel si tavan.
Podeaua nu o voi izola.Am curatat podeaua,vopsit ..etc.Nu voi pune nici un fel de izolatie .Am OSB de 28 mm (parca) si acesta va fi folosit ca ,,podea" prins foarte bine de tabla masinii cu auruburi.Peste osb vine mocheta .Vara nu vine mare caldura pe sub masina iar iarna nu vad ce motiv as avea sa ies cu masina.Pentru mine izolarea podelei este inutila.
Polistiren nu folosesc din mai multe motive: spatii moarte ,greu de potrivit...multa munca si dupa un timp incep ,,greierasii" .Parerea mea .Ca idee,am lasat un reportofon sensibil in rulota ca sa inregistreze sunetele care apar .Este un haos in rulota,totul ,,chitaie" .Adevarat ca un van are alta structura dar ,nu imi place materialul.

Multumesc mult,pofta este,vointa cu carul dar vremea  nu tine cu mine.Nu ma pot apuca de izolatie pt ca vreau tabla perfect uscata ,lucru imposibil la temperaturile astea .Instalatiile electrice si de apa isi asteapta startul .Apoi izolatia .Am posibilitatea sa lucrez intr-un garaj incalzit ,dar doar duminica ,si seara trebuie eliberat.Unde mai pui ca ar trebui sa imi car si sculele dupa mine.Mai asteptam ...caldura .Deocamdata facem cumparaturi.A sosit si usa pt cabina de baie.

Pana una alta : caut rezervor de apa gri ,evident nu la pret de magazin.Sau ,poate este cineva pe aici care se joaca cu plasticaraie si stie sa manufactureze unul.Sau poate din tabla ?!
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)