Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba!
Cadă baie - Versiune listare

+- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (http://www.despre-rulote.ro)
+-- Forum: Discutii cu si despre rulote! (http://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-cu-si-despre-rulote)
+--- Forum: Sfaturi Tehnice (http://www.despre-rulote.ro/Categorie-Sfaturi-Tehnice)
+---- Forum: Sfaturi Tehnice - Diverse sfaturi rulote, autorulote, proiecte, masini (http://www.despre-rulote.ro/Categorie-Sfaturi-Tehnice-Diverse-sfaturi-rulote-autorulote-proiecte-masini)
+---- Subiect: Cadă baie (/Discutie-Cad%C4%83-baie)Cadă baie - zeno șerban - 03-13-2022

Bună seare,
Am o problemă cu cada de baie de la autorulotă şi nu ştiu cum aş putea s-o demontez. Cred că ar trebui să demontez şi WC-ul înainte, dar nu ştiu cum. Mă poate sfătui cineva ?
Mulţumesc, cu stimă

[Imagine: DSC-0947.jpg]
Mulţumesc.


Cadă baie - andreigrigoras74 - 03-15-2022

Salut .sigur demontezi toaleta înainte. Pe usa exterioară, scoti ,,vasul cu murături "si ai 4 șuruburi lungi cu care e prins în podea .Mai e prins cu șuruburi roata pe cadrul usitei exterioare .După trebuie sa demontezi furtunul de apa ce alimentează rezervorul wc si firele electrice ,daca are buton electric sau beculet ptr cand e plin .Fa poze înainte, sa stii poziția lor ,daca nu le prinzi la fel ,ori nu merge ,ori nu intra caseta.. Apoi cada are șuruburi pe laterale ,scurgerea ,si ,ca să o scoți, de obicei e lipită de podea cu un fel de bitum .Acolo trebuie atenție mare ,o poti scoate mai ruptă decât e ..Spor !

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk


RE: Cadă baie - zeno șerban - 03-15-2022

(03-15-2022, 07:03 AM)andreigrigoras74 A scris: Salut .sigur demontezi toaleta înainte. Pe usa exterioară, scoti ,,vasul cu murături "si ai 4 șuruburi lungi cu care e prins în podea .Mai e prins cu șuruburi roata pe cadrul usitei exterioare .După trebuie sa demontezi furtunul de apa ce alimentează rezervorul wc si firele electrice ,daca are buton electric sau beculet ptr cand e plin .Fa poze înainte, sa stii poziția lor ,daca nu le prinzi la fel ,ori nu merge ,ori nu intra caseta.. Apoi cada are șuruburi pe laterale ,scurgerea ,si ,ca să o scoți, de obicei e lipită de podea cu un fel de bitum .Acolo trebuie atenție mare ,o poti scoate mai ruptă decât e ..Spor !

Mulțumesc mult pentru sfat.
Cu stimă
Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk