Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camping Poiana Soarelui - Porumbacu de sus - Sibiu
#1
Am petrecut Pastele 2022 in Campingul Poiana Soarelui din Porumbacu de sus, Judetul Sibiu.

Mi-a placut, a fost o intalnire alaturi de prieteni dragi iar locatia a fost una extrem de primitoare.

Dar sa vorbim putin despre camping. Este un camping care poate primi foarte multe rulote, dar pe perioada verii are loc si de corturi astfel ramanand un spatiu de 12-14 rulote rulote, fiecare spatiu de rulota avand cam 6 metri latime, un spatiu generos pentru a asigura intimitatea necesara oricarei rulote. De asemenea, exista si o zona pentru corturi, campingul putand adaposti cu generozitate intre 15 si 20 de corturi. Numarul acestora poate depinde de marimea cortului si de "apropierea" celor care isi amplaseaza corturile.

Plusurile acestui camping sunt oferite atat de dotarile oferite clientilor cat si de locatie. Acesta se afla la capatul unui drum, la marginea unui parau cu apa curata. Nu exista masini care sa treaca prin zona iar apa curgatoare nu este una adanca, ceea ce recomanda locatia si familiilor cu copii mici.

In camping exista o camera cu doua toalete (barbati si femei) si trei dusuri, moderne si curate. In aceeasi camera exista doua chiuvete si tot in aceasta camera exista o usa care da intr-o sauna care poata fi folosita contra cost de catre cei ce doresc o relaxare suplimentara. In plus, afara exista un ciubar pe lemne. Si acesta se poate folosi de catre turistii din camping contra cost. De asemenea, tot aici putem folosi masina de spalat cu uscator - contra cost. 

Un punct important, atat pentru utilitate sa cat si pentru socializare il reprezinta locul de gatit prevazut cu un gratar foarte generos, un cuptor pe lemne si o soba plita de gatit, cu ochiuri, la care se poate face un ceaun delicios (la mine asa a fost, din ce spune lumea). Tot aici sunt doua frigidere tip vitrina frigorifica in care oaspetii pot pastra la rece alimentele, mai exista o masa la care se pot aranja alimentele ce urmeaza sa fie preparate si o chiuveta cu apa calda ce poate sa fie folosita si pentru spalarea vaselor. 

O alta facilitate este foisorul generos unde se pot strange turistii atat pentru socializare cat si pentru a fi protejati de ploaie. Sunt cateva mese si scaune si afara si trei umbrele care sa suplineasca necesarul de protectie (ploaie, soare) in timpul mesei si nu numai. 

Mai sunt multe de spus despre camping, dar cred ca cel mai bine e sa descoperiti singuri si alte atractii pe care le ofera Camping Poiana Soarelui.

Si ca sa nu inchei brusc, am lasat ce e mai important la final. Cum se spune la noi: omul sfinteste locul si aici se vede de departe mana muncitoare a lui Florin, gazda primitoare care a fost alaturi de noi la orice dorinta, la orice cerere pe care am avut-o (si nu doar atat). De putine ori m-am simtit intr-un loc ca acasa iar acest camping este unul dintre aceste locuri.

Site-ul campingului este : https://poianasoareluisibiu.ro/ si de aici veti lua mai multe informatii privind pretul actualizat, puteti vedea mai multe poze, puteti afla si despre obiectivele pe care le puteti vizita atunci cand veti vizita aceasta locatie.

Las o poza aici, si rog prietenii cu care am petrecut aceste frumoase zile impreuna sa mai contribuie cu imagini si cuvinte alese!

[Imagine: WXHMP3C.jpg]
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
[-] Pentru aceasta postare, Cristi a primit Like de la 2 utilizatori
  • Ciprian Rosca, Florin Smolnicki
Raspuns
#2
Un camping foarte frumos, potrivit pentru famili cu copii. Este foarte aproape de Castelul de lut si Povestea Calendarului

[Imagine: 20220426-082148.jpg]

[Imagine: 20220425-161910.jpg]

[Imagine: 20220425-161858.jpg]
tel. 0722111405
[-] Pentru aceasta postare, Sandita Gabriel a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns
#3
[Imagine: fHBjuk2.jpg]


[Imagine: CqZOc37.jpg]


[Imagine: yPTYhvh.jpg]


[Imagine: sI6sFe2.jpg]


[Imagine: PS2edzy.jpg]


[Imagine: wxLD8Oh.jpg]


[Imagine: ocy3TFe.jpg]


[Imagine: XXfDrX1.jpg]
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
STS Service