Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! - Condiții de Înregistrare

Deși încercăm să modificăm sau să înlăturăm orice conținut nepotrivit, cu conotații sexuale, abuziv, instigator la ură, umilitor sau amenințător la adresa dreptului la intimitate a oricărei persoane, ori care încalcă orice fel de lege, este imposibil pentru noi să filtrăm fiecare mesaj publicat prin acest sistem de comunicare. Din acest motiv trebuie să iei la cunoștință că mesajele trimise prin această platformă exprimă opiniile și convingerile autorilor originali, ci nu în mod expres cele ale întregii comunități. Așadar, noi nu ne asumăm nicio responsabilitate și nici nu putem fi făcuți responsabili pentru oricare dintre ideile publicate. Nu girăm si nici nu garantăm pentru acuratețea și integritatea fiecărui mesaj în parte.

Prin înregistrarea în acest sistem de comunicare declari că nu vei publica niciun material cu caracter fals, ambiguu, abuziv, instigator la ură, cu conotații sexuale, de natură să hărțuiască o persoană sau un grup de persoane, care aduce atingere asupra dreptului la intimitate a oricărei persoane sau orice alt material care ar putea incălca orice lege aflată în vigoare.

Incapacitatea de asumare a acestor reguli poate avea ca o consecință directă înlăturarea contului tău, suspendarea contului sau restricționarea permanentă a accesului tău pe această comunitate. Adresa ta IP este stocată în sistem cu fiecare mesaj trimis și este accesibilă Echipei Moderatoare în caz de necesitate. Ești de acord și iei la cunoștință că avem la dispoziție modalitatea și dreptul de a înlătura, modifica sau bloca orice cont sau mesaj, oricând vom considera de cuviință. De asemenea, ești de acord cu faptul că orice informație trimisă prin acest sistem de discuții este păstrată intr-o bază de date și că acest forum stochează "cookies" pe terminalul tău (calculator, dispozitiv mobil, etc. ) pentru a salva datele tale de autentificare.

Orice informație trimisă de tine pe acest forum nu va fi divulgată unor terțe părți fară acordul tău, deși Echipa Moderatoare nu poate fi făcută responsabilă de oricare încercare de hacking în urma căreia informațiile tale pot fi compromise.

Continuând procesul de înregistrare te declari de acord cu regulile anterior menționate și cu alte eventuale prevederi impuse de Administratorul Forumului.