Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CristiCum se foloseste toaleta (WC-ul) la rulota
#1
Deoarece e scris de nenumarate ori dar nu prea pricep toti cum e cu WC-ul asta, voi incerca sa sintetizez ceea ce a tot fost scris si sa dau si cateva recomandari:
WC-urile rulotei sunt compuse din doua bazine si un scaun.


Primul, cel de deasupra, este cel in care este apa pe care o folosim la curatarea WC-ului (popular sa tragem apa). Ca si la WC-ul clasic, de acasa, acest bazin este situat mai sus decat bazinul de WC, datorita ajutorului dat de gravitate. In acest bazin putem pune apa curata si substante care sa ajute la: protejarea garniturii de cauciuc a bazinului de jos, substante care sa miroasa frumos, substante care sa creeze o pelicula de protectie ce ajuta la o curatare mai facila a WC-ului. De obicei aceste substante au culoare ROZ
Cel de-al 2-lea bazin, este cel de colectare, se afla dedesubtul scaunului, in el picand mizeria. Este un bazin inchis ermetic care are o membrana de cauciuc ce nu permite scurgerea lichidelor si raspandirea mirosurilor in rulota. In acest bazin trebuiesc puse substantele de dizolvare a mizeriei si a hartiei, substante speciale. Va recomand folosirea doar a substantelor speciale pentru asa ceva. Fiecare substanta are pe cutie metoda de folosire, in principiu se pune o cantita de substanta (100-200 de grame) si o cantitate de apa. De obicei aceste substante au culoare ALBASTRA sau VERDE (recomand pe cele de culoare albastra!)


Aceste substante nu sunt active pe o perioada nedeterminata, asfel incat odata puse, va recomand sa schimbati continutul bazinului dupa 3-4 zile, chiar daca bazinul nu este plin. 

Deversarea continutului se face in locuri special amenajate in campinguri. Off-camping, va descurcati, incercati sa nu il varsati langa o sursa de apa. Dupa deversare, se spala cu apa. Nu plecat la drum cu "comoara" in spate!
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
[-] Pentru aceasta postare, Cristi a primit Like de la 4 utilizatori
  • dexpunkt, Florin Smolnicki, NeluViorel Potroacă, virg1954
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
STS Service