Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marius RotaruDara's Camping Sibiu
#1
(Ultima modificare: 09-03-2019, 09:30 AM de catre: Marius Rotaru.) -->
Pentru ca mai aveam o saptamana de concediu am hotarat sa merg in camping Dara's ( site  ) imbiat si de prezentarea facuta pe forum Club RV de colegi care aproape ca au inaugurat campingul. Astfel, campingul este nou nout cu toate dotarile frumoase, aspectuoase si functionale.
Proprietarii sunt de o ospitalitate iesita din comun si dispusi sa asculte orice propunere de imbunatatire, ba chiar pun in practica cu o viteza uimitoare. In mai multe dimineti m-am trezit cu rezolvarea sau imbuntatirea propusa cu o zi inainte deja pusa in practica.
Drumul de acces: urmand Google Maps sau descrierea de pe site-ul lor ajungeti negresit. Carosabilul este intr-o stare acceptabila ( peticit, dar fara gropi pe vreo 4-5 km inainte de camping ) iar ultimii 200m sunt de macadam decent.
Zona este deluroasa ( altitudine cam 300m ), apreciez ca fiind foarte frumoasa cu multiple atractii in zona: Sighisoara, castele, biserici fortificate samd.

Dotari:
Au 4 casute de lemn ultra-dotate ( vedeti site pentru mai multe amanunte ) - pretul actual 200 lei / noapte.


[Imagine: DSC-0201.jpg]

La capitolul dotari comune casute / rulote amintesc o terasa unde se poate sa serviti masa ( am inteles ca la cerere fac si mancare din ingredinte bio ), din incinta puteti achizitiona apa, sucuri, bere, vin, inghetata la preturi decente ( vedeti lista de preturi de mai jos ), piscina, leagane, hamace, sezlonguri, umbrelute, trambulina si mobilier de gradina pentru copii, gratare. Cei de la casute sunt rasfatati, fiecare avand gratarul + ceaunul si trepiedul lui. Pentru rulote sunt 2 gratare mari.
Proprietarii au cativa cai de rasa si ponei cu care va ofera diverse distractii derivate ( tot in lista de preturi de mai jos vedeti amanunte ). De asemenea au si stana de unde puteti procura produse specifice.
Atentie: apa de la robinet nu este potabila dar este ok pt spalat vase sau utilizari similare.


[Imagine: DSC-0217.jpg] [Imagine: DSC-0195.jpg] [Imagine: DSC-0197.jpg] [Imagine: DSC-0198.jpg] [Imagine: DSC-0199.jpg] [Imagine: DSC-0200.jpg] [Imagine: DSC-0203.jpg] [Imagine: DSC-0205.jpg] [Imagine: DSC-0206.jpg]
[Imagine: DSC-0202.jpg]
[Imagine: thumbnail.jpg]
[Imagine: thumbnail-1.jpg]

[Imagine: thumbnail-2.jpg]

[Imagine: thumbnail-3.jpg]

Pentru cei pasionati exista si un iaz. Am inteles ca este bine populat cu peste. Dar nu pot spune ce si cat ascunde luciul apei.


[Imagine: DSC-0188.jpg]

Sa va zic si de cele legate mai strans de cei ce campeaza cu rulota sau camperul.

Grupul sanitar pentru rulote se afla in niste casute de lemn ( in genul celor aflate la vanzare in magazinele de bricolaj ) in lateralul locului de campare. Toaletele sunt foarte curate, au chiuveta in interior si oglinda, hartie igienica prezenta mereu. Destul de incapatoare dar care se incing cam rau in zilele calduroase.
Intre cele doua cabine se afla dusul unde am avut tot timpul apa calda ( obtinuta prin panou solar ). Dar cu precizarea ca, cel putin pentru moment, dusul este neacoperit. Asta insemnand ca nu poate fi folosit in zilele reci sau folosit doar de temerari.  Da-Da  Probabil vor remedia si asta in viitor.

[Imagine: DSC-0192.jpg]

[Imagine: DSC-0193.jpg]

Daca am numarat bine sunt 7 robineti de apa cu 7 locuri de deversare apa gri / caseta wc si 4 panouri de conectare la energia electrica. Toate pentru o capacitate de 10 locuri de campare. Mai mult decat suficient, zic.
In viitor si-au propus sa dubleze numarul de locuri de campare sapand in malul dintre locul actual de campare si casute.


[Imagine: DSC-0211.jpg]

[Imagine: Whats-App-Image-2019-09-02-at-22-16-04.jpg]

Cel mai mare neajuns, cel putin pentru mine, este ca locurile de campare se afla pe pietris. Am inteles ca aceasta solutie a fost necesara deoarece dupa ploi locul devenea foarte noroios. Au zis ceva de genul ca vor lasa iarba sa creasca si in viitor nu se va mai campa direct pe pietris. Vom trai si vom vedea. Dar recunosc, oricat de tare imi place mie sa campez pe iarba, uneori exista si anumite avantaje ale pietrisului.


[Imagine: DSC-0207.jpg]

[Imagine: DSC-0191.jpg]


In ceea ce priveste preturile inca sunt in perioada de tatonare dar in mare ar fi 45 lei / echipaj de 2 persoane ( curent inclus ), 10 lei pentru fiecare persoana in plus ( 5 lei pt copiii sub 14 ani ), 10 lei masina si 5 sau 10 lei ( nu stiu exact ) pt animalul de companie.

Per general a fost o experienta placuta care ma face sa imi doresc sa revin. Sunt convins ca se vor dezvolta si imbunatati in continuare. 
Daca am uitat sa va spun ceva voi reveni.

Alte poze:


[Imagine: DSC-0218.jpg]

[Imagine: DSC-0187.jpg]

[Imagine: DSC-0194.jpg]

[Imagine: DSC-0215.jpg]

[Imagine: DSC-0216.jpg]


Iar la sfarsit: FII RULOTIST !!!

[Imagine: DSC-0222.jpg]

[Imagine: DSC-0219.jpg]

[Imagine: DSC-0220.jpg]


L.E.: Nu exista semnal GSM  ( se zvoneste ca ar urma montarea unei antene in apropiere ) dar exista WI FI foarte bun de la cabana.
mariusi_rotaru@yahoo.com
Skoda Octavia Scout + Hobby 460 UFe
[-] Pentru aceasta postare, Marius Rotaru a primit Like de la 6 utilizatori
  • Bogdan Ploiesteanu, Ciprian Rosca, Cristi, George, petre scolareanu, Sandita Gabriel
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)