Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CristiInvertor rulota sinus pur, RONIC 1500W 12V-220V, cu display
#1
RONIC - Invertor solar cu sinus pur DC12V-AC220V, putere 1500W model RONIC PSC-1500W-12V
Pret: 1090 Lei
Comada de aici!
Transport gratuit, garantie 2 ani Persoane Fizice, 1 an Persoane Juridice

Invertorul are rolul de a transforma tensiunea de 12V de la bateria rulotei la 220V, pentru alimentarea consumatorilor care functioneaza la aceasta tensiune: televizoare, laptopuri, frigidere, expresoare de cafea.

Acest invertor este prevazut cu un display pe care il puteti aplica pe mobilier, pe acest display fiind afisate datele despre consumatorii pe care ii are, in timp real, de asemenea se poate controla oprirea si pornirea invertorului, nemaifiind nevoie ca invertorul sa fie amplasat intr-un loc cu acces facil. Acest lucru ajuta la scurtarea cablurilor dintre invertor si baterie, permitand in acest fel sa fie instalate cabluri scurte si groase care nu se incalzesc si care au o pierdere de curent mica.

Diferența principală dintre un invertor DC12V-AC220V cu sinus pur și unul cu sinus modificat constă în forma undei de ieșire a curentului alternativ produs de invertor.

Invertorul cu sinus pur: Acest tip de invertor generează un curent alternativ cu o formă de undă similară cu cea a curentului de rețea (220V AC) dintr-o priză de perete. Forma undei de sinus pur este cea mai apropiată de forma naturală a curentului alternativ. Acestea sunt considerate cele mai bune opțiuni pentru utilizarea cu echipamente sensibile, cum ar fi aparatele electronice, instrumentele medicale sau echipamentele cu motor.
Avantaje ale utilizării unui invertor cu sinus pur:

Funcționează bine cu echipamente sensibile, cum ar fi televizoarele, computerele, încărcătoarele de laptop, echipamentele medicale etc.
Asigură o alimentare stabilă și de înaltă calitate, similare cu cea a rețelei de alimentare.

Pentru o rulotă, utilizarea unui invertor cu sinus pur poate avea următoarele avantaje:

Asigură o alimentare stabilă și de calitate pentru echipamentele sensibile, cum ar fi televizoarele, computerele, încărcătoarele de laptop, sistemele de climatizare etc...

Reduce riscul de interferențe sau zgomot în echipamentele sensibile.

Menține performanța și durabilitatea echipamentelor pe termen lung.

În concluzie, pentru a beneficia de o alimentare de înaltă calitate și protejarea echipamentelor sensibile, recomandarea este utilizarea unui invertor cu sinus pur în cazul rulotelor sau altor aplicații unde sunt prezente echipamente sensibile.

Un invertor DC12V-AC220V de 1500W are o capacitate destul de mare și poate alimenta o varietate de echipamente într-o rulotă sau cort. Iată câteva exemple de echipamente pe care le poți utiliza cu un invertor de 1500W:

Aparate electrocasnice: În general, un invertor de 1500W poate alimenta aparate electrocasnice de bază, cum ar fi frigiderul, cuptorul cu microunde, filtrul de cafea, prăjitorul de pâine sau blenderul. Asigură-te că verifici cerințele de alimentare ale fiecărui aparat în parte pentru a te asigura că nu depășești capacitatea invertorului.

Echipamente de divertisment: Poți utiliza invertorul pentru a alimenta televizoare, sisteme audio, playere DVD sau console de jocuri.

Încărcătoare și dispozitive electronice: Invertorul poate fi folosit pentru a alimenta încărcătoare de laptop, telefoane mobile, tablete, camere foto sau alte dispozitive electronice.

Sisteme de climatizare portabile: Dacă ai un sistem de climatizare portabil de 1500W, acesta poate fi alimentat de invertor.

Este important să verifici specificațiile și cerințele de alimentare ale fiecărui echipament în parte pentru a te asigura că invertorul are capacitatea necesară să le alimenteze. De asemenea, ține cont de faptul că unele echipamente pot necesita un vârf de putere mai mare la pornire, așa că asigură-te că invertorul are rezervă suficientă pentru a face față acestor cerințe.

Înainte de utilizarea invertorului, verifică întotdeauna capacitatea sistemului tău de alimentare (bateria) și asigură-te că este dimensionat corespunzător pentru a susține cerințele de putere ale invertorului și ale echipamentelor conectate.

[Imagine: IUqTmHM.jpg][Imagine: w7rfphV.jpg][Imagine: 9Vq5uto.jpg][Imagine: 3kY84hY.jpg][Imagine: btjMzu0.jpg][Imagine: uBM7rXb.jpg]
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
[-] Pentru aceasta postare, Cristi a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns
#2
Prezentare Video:

Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
[-] Pentru aceasta postare, Cristi a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
STS Service