Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CristiInvertor rulota sinus pur, RONIC 3000W 12V-220V, cu display
#1
RONIC - Invertor solar cu sinus pur DC12V-AC220V, putere 3000W, model RONIC KSC-3000W-12V, cu display
Pret: 1690 Lei
Comada de aici!
Transport gratuit, garantie 2 ani Persoane Fizice, 1 an Persoane Juridice

Invertorul are rolul de a transforma tensiunea de 12V de la bateria rulotei la 220V, pentru alimentarea consumatorilor care functioneaza la aceasta tensiune: televizoare, laptopuri, frigidere, expresoare de cafea.

Acest invertor este prevazut cu un display pe care il puteti aplica pe mobilier, pe acest display fiind afisate datele despre consumatorii pe care ii are, in timp real, de asemenea se poate controla oprirea si pornirea invertorului, nemaifiind nevoie ca invertorul sa fie amplasat intr-un loc cu acces facil. Acest lucru ajuta la scurtarea cablurilor dintre invertor si baterie, permitand in acest fel sa fie instalate cabluri scurte si groase care nu se incalzesc si care au o pierdere de curent mica.

Diferența principală dintre un invertor DC12V-AC220V cu sinus pur și unul cu sinus modificat constă în forma undei de ieșire a curentului alternativ produs de invertor.

Invertorul cu sinus pur: Acest tip de invertor generează un curent alternativ cu o formă de undă similară cu cea a curentului de rețea (220V AC) dintr-o priză de perete. Forma undei de sinus pur este cea mai apropiată de forma naturală a curentului alternativ. Acestea sunt considerate cele mai bune opțiuni pentru utilizarea cu echipamente sensibile, cum ar fi aparatele electronice, instrumentele medicale sau echipamentele cu motor.
Avantaje ale utilizării unui invertor cu sinus pur:

Funcționează bine cu echipamente sensibile, cum ar fi televizoarele, computerele, încărcătoarele de laptop, echipamentele medicale etc.
Asigură o alimentare stabilă și de înaltă calitate, similare cu cea a rețelei de alimentare.

Pentru o rulotă, utilizarea unui invertor cu sinus pur poate avea următoarele avantaje:

Asigură o alimentare stabilă și de calitate pentru echipamentele sensibile, cum ar fi televizoarele, computerele, încărcătoarele de laptop, sistemele de climatizare etc...

Reduce riscul de interferențe sau zgomot în echipamentele sensibile.

Menține performanța și durabilitatea echipamentelor pe termen lung.

În concluzie, pentru a beneficia de o alimentare de înaltă calitate și protejarea echipamentelor sensibile, recomandarea este utilizarea unui invertor cu sinus pur în cazul rulotelor sau altor aplicații unde sunt prezente echipamente sensibile.

Un invertor DC12V-AC220V de 3000W are o capacitate mare și poate alimenta o gamă variată de echipamente într-o rulotă sau cort. Iată câteva exemple de echipamente pe care le poți utiliza cu un invertor de 3000W:

Aparate electrocasnice: Un invertor de 3000W poate alimenta aparate electrocasnice de uz casnic, cum ar fi frigiderul, congelatorul, cuptorul cu microunde, prăjitorul de pâine, mașina de spălat sau mașina de uscat rufe.

Echipamente de divertisment: Poți utiliza invertorul pentru a alimenta televizoare de dimensiuni mari, sisteme audio puternice, playere DVD sau console de jocuri.

Echipamente de încălzire și răcire: Un invertor de 3000W poate alimenta aparate de aer condiționat portabile sau aparate de încălzire, cum ar fi radiatoarele electrice sau ventilatoarele cu încălzire.

Echipamente de bucătărie: Dacă dorești să gătești în rulotă sau cort, un invertor de 3000W poate alimenta plite cu inducție, cuptoare electrice sau alte echipamente de gătit de putere mare.

Echipamente de lucru și scule: Pentru proiecte sau activități în aer liber, invertorul de 3000W poate alimenta scule electrice, compresoare de aer, pompe sau alte echipamente similare.

Echipamente de birou: Dacă ai nevoie de un spațiu de lucru în rulotă sau cort, un invertor de 3000W poate alimenta calculatoare, imprimante, scanere, monitoare sau alte echipamente periferice.

Este important să verifici specificațiile și cerințele de alimentare ale fiecărui echipament în parte pentru a te asigura că invertorul are capacitatea necesară să le alimenteze. Asigură-te că sistemul tău de alimentare (bateria) și cablajul sunt dimensionate corespunzător pentru a face față cerințelor de putere ale invertorului și ale echipamentelor conectate.

[Imagine: XN95CPY.jpg][Imagine: rjxGyhp.jpg][Imagine: LpqSILv.jpg][Imagine: PJ4Vyo3.jpg][Imagine: EjDhgjl.jpg]
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)