Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sfat cumparare cort second hand
#1
(Ultima modificare: 03-04-2017, 12:42 AM de catre: Niky Radu.) -->
Cele mai bune corturi sunt Isabella si Dorema. Ele sunt cele mai scumpe cumparate de noi. Pretul unuia este intre 1200-2000 euro in functia de marimea lui. Pretul acestora pe piata sh este in jur de 200-400 euro( numai perdelutele valoreaza 50 euro), cele de 10-12m ajung si la 600 euro. Exista pe piata si no name-uri, care costa de noi 600-800 euro, vezi oferta exis. Valoarea acestora sh nu ar valora mai mult de 100 euro daca facem o comparatie cat costa un Dorema nou si cu cat se vinde pe piata !. Lumea incearca sa scoata cat mai multi bani pe aceste no name-uri, dar o verificare simpla cat costa de nou te face sa evaluezi corect valoarea acestuia. Nu exista comparatie privind materialul folosit la fabricatie cu cele no name. Deci atentie mare ce cumparati si ce vreti sa vindeti !
[-] Pentru aceasta postare, Niky Radu a primit Like de la 3 utilizatori
  • Florin Smolnicki, George, SERGHEIDIN
Raspuns
#2
Corturile sunt de 2 feluri, de iarna si de vara. Cele de iarna sunt total cauciucate iar cele de vara au peretii panzati (textili) Majoritatea corturilor ce vin din Olanda sau Germania sunt de iarna deoarece clima la ei nu este caniculara iar vara chiar se face cald in ele cu ajutorul ventului sau sobe auxiliare , ele chiar retin caldura, nu o disipa. Aceste corturi de iarna, cauciucate, la noi, datorita climei caniculare, vara nu pot fi folosite deoarece retin si mai multa caldura in interior iar aerul este sufocant. Pentru clima noastra recomand corturile de vara, chiar daca peretii sunt textili, ei sunt impermeabili, nu intra apa in interior. Personal, eu ies si iarna cu rulota, dar nu intind niciodata cortul ,drept pentru care nu am nevoie de cort de iarna. In schimb am vazut cativa care ies off camping si chiar il folosesc iarna. In alegerea cortului optim, sper ca parerile mele va vor fi de folos.
[-] Pentru aceasta postare, Niky Radu a primit Like de la 2 utilizatori
  • Florin Smolnicki, SERGHEIDIN
Raspuns
#3
Smile  Eu am cortu mare ,da mare ..cred ca si rulota intra in el si mai ramane loc si pentru masina (nici chiar asa dar pe aproape) .

In alta ordine de idei,daca nu aveam cort in dotare ,la cumpararea rulotei  ,in nici un caz nu dadeam 600 euro pe unul.

   Radu,rulotismul in RO este considerat un lux (nu am inteles de ce )   si preturile accesoriilor sunt ca atare ,mari,exagerate si pe alocuri nesimtite.Este adevarat ca si in tarile cu traditie sunt preturi mari dar ..cine isi cumpara acolo rulote de 2-3-4 mii euro ? NIMENI.Pai atunci de ce  sa dublez valoarea rulotei cumparand un cort ? Smile
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
[-] Pentru aceasta postare, SERGHEIDIN a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns
#4
De obicei, in marea majoritate a cazurilor, corturile vin la pachet cu rulotele. Sunt si cazuri, datorita pretului scazut, cand rulotele sunt vandute fara corturi. Cel mai bine e sa cumperi rulota cu toate accesoriile incluse.
[-] Pentru aceasta postare, Niky Radu a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns
#5
Corturi de buna calitate sunt inca destule marci dar nu prea sunt cunoscute la noi. De exemplu Trio este o marca foarte buna fabricata de danezi. Bradcot fabricat de englezi. Fiamma fac si ei ceva corturi. Sunncamp si Kampa fac corturi usoare din fas cu suport de fibra dar sunt firma bune. NR Awning fac corturi partiale de iarna de calitate foarte buna.
telefon 0756840837
mario_rr@yahoo.com

[-] Pentru aceasta postare, Mario a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)