Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin SmolnickiCe invertor sinus pur să cumpăr?
#1
(Ultima modificare: 06-11-2023, 03:01 PM de catre: Florin Smolnicki.) -->
Salutare!
Dragi colegi, doresc să cumpăr, ca o viitoare investiție bine calculată, un invertor de la 12 V la 230 V.
doresc un invertor cu sinus pur, pentru a-l utiliza și la laptop.
Nu doresc să fie mai scump de 200 de lei, hai să zicem maxim 250 - 300 de lei. Ideal ar fi să fie de cât mai mulți wați, așa am citit, să aibă și ceva protecții, să aibă priză românească.
Ce mă sfătuiți? 
Un link ar fi întotdeauna binevenit.
Vă mulțumesc.
Raspuns
#2
Salut! Florin, depinde ce anume vrei sa faci cu el. Pentru rulota exclusiv iti recomand unul cu sinusoida modificata. Asa cum am scris si pe chat, am sa fac un site pentru produse, am sa revin cu linkuri saptamana viitoare. Cu cat mai multi W, cu atat va fi mai greu si mai mare. Spune-mi anume ce vrei sa faci cu el.
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
[-] Pentru aceasta postare, Cristi a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns
#3
Florin,gratis nu exista ieftin nu rezista.In invertor sinus pur de 2000 w (varf) il vei gasi pe la 700-800 lei.Cu atat am cumparat eu de pe OLX (firma,garantie,factura) ...si uite ca este in anul trei  devstudii cu frigider dec110 l ,pleasma de 120 cm ,boiler de 300 w ...etc etc.La 200 lei gasesti sinus modificat .
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
[-] Pentru aceasta postare, SERGHEIDIN a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns
#4
Bună dimineața!
@Cristi, eu doresc să folosesc invertorul sinus pur:
1. pentru a încărca telefoanele mobile. Am și prize de USB la controller, dar la 220 merge mai repede încărcat. Și nu e vorba doar de telefoane, pot încărca boxa și multe altele. La 220 merge mai repede decât la USB.
2. Tot de 220 am nevoie pentru a încărca acumulatorii de la Parkside. Eu am toată gama de scule de la Parkside, toate cumpărate de la Lidl. M-a încântat ideea că am un singur model de acumulator pentru foarte multe scule: autofiletantă, autofiletantă de impact, fierăstrău sabie, aspirator, pendular și muuuuulte altele. Compresor chiar, pentru umflat roțile. Am o bucată de teren la ieșirea din Suceava spre dorohoi, chiar lângă pădure și merg des acolo la făcut curățenie. Iau mereu sculele cu mine și trebuie să le încarc acumulatorii.
3. La laptop. Vreau ca alimentarea laptopului să fie de la 220 și am înțeles că la laptop alimentarea trebuie să fie de calitate, cu curent sinus pur.
4. Mai sunt și alte chestii la care m-am gândit, dar nu îmi vin acum în minte. M-am gândit inclusiv la faptul să alimentez rulota la 220, cu invertorul, cu curentul produs de panou, prin invenrtor.

Cred că un invertor de o mie de Wați îmi ajunge.
Raspuns
#5
Pentru ce ai zis tu, mai putin ultimul punct, nu ai nevoie de sinus pur. Dar, daca vrei sa iei ceva de calitate, iti recomand sa iei sinus pur. Am cateva filme cu invertoare cu sinus pur, sunt super.
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com

Bere
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
STS Service