Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mmmbbb67Parcare rulota Bucuresti
Salut, daca ma puteti ajuta cu o informatie, stie cineva o parcare de rulote in Bucuresti pe termen lung si un nr de telefon va rog, eu stau in sectorul 2 si e complicat pe aici cu parcarea, merci anticipat.
Raspuns
(05-27-2020, 05:29 AM)mmmbbb67 A scris: Salut, daca ma puteti ajuta cu o informatie, stie cineva o parcare de rulote in Bucuresti pe termen lung si un nr de telefon va rog, eu stau in sectorul 2 si e complicat pe aici cu parcarea, merci anticipat.

Salutare,
Daca cumva mai esti in cautare de parcare, te asteptam la Parking365 Buftea - strada Milano 42A. Parcarea noastra este supravegheata video, imprejmuita complet, iluminata nocturn si cu acces non-stop. 
Pret promotional: 90 ron/luna
Parcare rulote si autorulote - www.parking365.ro
Raspuns
Bine de stiut 
Un pret destul de bun 

rent a car bucuresti este o slutie completa si fiabila la companii gasesti si rent a car otopeni fara restrictii.
inchirieri auto otopeni de calitate in aeroport si servicii cat se poatede practice si avantajoase de inchirieri auto baneasa. Daca vrei un serviciu de inchirieri auto bucuresti fara garantie la noi il gasesti non stop inchirieriauto-otopeni.com
Raspuns

Mergi la:

Utilizatori care citesc acest subiect: