Iaca ceva sanatos: fel de mancare in sine si baza pt o ciorba cu afumatura.
Ciolan spate afumat (de regula de la Selgros), fiert in oala minune (cu putina apa, cca 20-25 min),
apoi soriciul crestat (trebuia patratele cat de-o imbucatura, dar n-am avut un cutit ca lumea)
si bagat la cuptor pana se crocanteste (tot soriciul).
Zeama ramasa in oala minune se foloseste la o ciorba de fasole.
Sau la o ciorba taraneasca cu afumatura.
Sau se inabusa in ea vreun alt purcel sau curcan la cuptor, inainte de rumenire.
Nici nu stiu ce sa zic, care iese mai buna...
![[Imagine: PCprRmTl.jpg]](http://i.imgur.com/PCprRmTl.jpg)
Nu judecati poza, nu e facut la microunde, dar nu aveam loc prin bucatarie unde sa-l las.
Ciolan spate afumat (de regula de la Selgros), fiert in oala minune (cu putina apa, cca 20-25 min),
apoi soriciul crestat (trebuia patratele cat de-o imbucatura, dar n-am avut un cutit ca lumea)
si bagat la cuptor pana se crocanteste (tot soriciul).
Zeama ramasa in oala minune se foloseste la o ciorba de fasole.
Sau la o ciorba taraneasca cu afumatura.
Sau se inabusa in ea vreun alt purcel sau curcan la cuptor, inainte de rumenire.
Nici nu stiu ce sa zic, care iese mai buna...
![[Imagine: PCprRmTl.jpg]](http://i.imgur.com/PCprRmTl.jpg)
Nu judecati poza, nu e facut la microunde, dar nu aveam loc prin bucatarie unde sa-l las.
Numai sms la 0728.116.868