Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristian IonitaCamping nou in 2 Mai
#1
(Ultima modificare: 07-15-2016, 02:10 PM de catre: Cristian Ionita.) -->
Am descoperit un nou camping in 2 Mai. Anul acesta a fost dechis si pare promitator.  Este chiar langa cel vechi de pe plaja cu diferenta ca faci camparea pe iarba. Grupurile sanitare sunt OK si preturile mult mai mici decat cel deja consacrat. Se poate negocia asa ca nu va speriati de ce auziti la telefon... [Imagine: smiley.gif] Atentie, proprietarul mai are o locatie la circa 300 de metri de aceasta si trebuie sa specificati unde doriti sa campati. Al doilea pe care il au este cu multa umbra si functioneaza de peste 10 ani, dar este dedicat corturilor si nu au loc decat pentru 4 rulote, la un pret corespunzator.

https://youtu.be/T8WM78jK8RQ

Cristian Ionita
- Rulota DETHLEFFS RM 2 A Masa proprie 654 Kg si MMA 1000 Kg
- Tragator FORD MONDEO TDCI 1997cc, 180 cp, MMA 2270 Kg.
Tel. mob: 0722318345
[-] Pentru aceasta postare, Cristian Ionita a primit Like de la 2 utilizatori
  • Cristi, Emil
Raspuns
#2
(Ultima modificare: 07-15-2016, 03:17 PM de catre: Marius Rotaru.) -->
Hacienda vechi este destul de inghesuit, usor nepotrivit rulotelor. Coroana copacilor este putin inalta astfel ca nu poti baga rulota sub ei. Am vazut ca era curat, ingrijit si din auzite gazdele sunt primitoare si dispuse la negociere.
Hacienda nou e deschis de anul trecut. Cladirea ce contine grupurile sanitare nu este prea mare insa totul este bun si functional (macar acum ca totul este nou si nu au venit "orasenii" sa le distruga). Insa sufera crunt la capitolul umbra. Proprietarii au plantat tot felul de puieti de copaci insa pana ajungi sa beneficiezi de umbra lor mai ai de asteptat niste multi ani (poate doar daca adopti stilul ra^ma). La nivel de investitie, intentie si atitudinea gazdelor de la mine  HAplause
Oricum decat sa merg la jepcarii de pe plaja (care nici ei nu ofera umbra, doar un petic de nisip si multa nesimtire) as alege oricand Hacienda sau ....... off camping prin zona.

P.S. vorba lui Mario: frate daca am cerere de ce sa reduc pretul?!

P.P.S. vorba lui @George : daca noi ii finantam, ei de ce sa nu ceara?!
P.P.P.S. S-a dus dracu si 2 Mai-u'  FacePalm
mariusi_rotaru@yahoo.com
Skoda Octavia Scout + Hobby 460 UFe
[-] Pentru aceasta postare, Marius Rotaru a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • barsan.doru
Raspuns
#3
Marius ai inteles gresit, piata exista, unii vor cat mai ieftin sau pe degeaba si altii sunt dispusi sa plateasca unele lucruri sau servicii daca considera ca pretul este corect.  Acum totul depinde de pozitia in care privesti un serviciu sau un obiect care vrei sa il cumperi. Daca stai sa vina cineva sa te roage sa iti dea ceva pe degeaba mai ai de asteptat ceva vreme. Oricine investeste ceva munca, timp si bani in ce face el si trebuie macar sa supravietuiasca de acolo, daca face munca voluntara nu vine nimeni sa il intretina.
Nu cred ca te-a obligat numeni sa stai la ei in camping, daca ai stat inseamna ca ai fost de acord cu conditiile si cu tariful, daca nu plecai.
Si eu am fost la 2 Mai si am constatat ca este jaf pe plaja si conditii de 2 bani la Hacienda si am prefrat (folosind gandirea ) sa ma mut la vecinii Bulgari. Mult mai ieftin si  conditii destul de ok. La cativa km de vama este Durankulak  cu preturi cam la jumatate si conditii destul de ok. In continuare mai sunt o gramada de campinguri.
La Hacienda se putea negocia pretul dar conditiile erau chiar de banii aia. Spatiu mic si destul de inghesuit. La Hacienda noua nu am fost si nu pot spune nimic.
Pentru 400 km in plus pe un sens prefer sa merg in Grecia unde la pretul corect gasesc ce caut chiar daca trebuie sa stau off camping.
telefon 0756840837
mario_rr@yahoo.com

[-] Pentru aceasta postare, Mario a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • barsan.doru
Raspuns
#4
E foarte off dar încerc să fiu scurt: @Mario,  nu  am  nimic împotriva ta. Te înțeleg, oarecum. Ai cerere, deci nu ai motive sa scazi prețul. Tot ce am sugerat ( sugerat dar în mod direct Big Grin     ) a fost ca aceeași marfă, de aceeași calitate se găsește mai ieftin și ca o scădere a prețului cred că ar aduce la o mărire a rulajului cu mărirea profitului total. 
Ai respins ideea ceea ce ești liber să faci și Îți respect decizia. 
Fix asta fac și "gazdele" de mai sus. Fix asta. 
Îi și te respect. Marfa lor, banii mei. Dar sigur ni se vor alinia stelele și nouă. ... La câți mai mulți bani vă urez! Că doar e o activitate menită sa aducă profit nu societate de binefacere. ..
mariusi_rotaru@yahoo.com
Skoda Octavia Scout + Hobby 460 UFe
[-] Pentru aceasta postare, Marius Rotaru a primit Like de la 3 utilizatori
  • barsan.doru, Cristian Ionita, Emil
Raspuns
#5
Tot off si tot destul de repede
Cum spuneam mai jos nu cred ca cineva in tara asta este dispus sa arunce banii pe geam, dar cand considera ca pretul este corect plateste serviciul respectiv. Nu cererea ma determina sa am preturile respective, trebuie sa supravietuiesc pe piata si inca reusesc, deci probabil ca sunt inca destul de ok la pret.
Probabil si cei mentionati mai inainte au clientii lor tot datorita acestui lucru.
Probabil daca aceasi marfa era peste tot si chiar mai ieftina nu puteam avea nici preturile mari si nu puteam supravietui, trebuia sa ma aliniez la piata (din cate stiu asta este economia de piata). Cat timp marfa este buna si se vinde, cel mai probabil preturile sunt ok.  Ca tu sau altcineva considerati ca am pretul prea mare este problema  voastra. Nu va obliga nimeni sa cumparati de la mine cum nu te obliga nimeni sa stati in camping la ei. Fiecare este liber sa repare sau sa echipeze rulota cu ce piese vrea el si la pretul care crede ca este ok. Si la magazin gasesti gama de produse similare la diverse preturi sau produse de acelasi gen dar de calitate diferita la preturi diferite.
Si eu respect decizia fiecaruia de a cumpara de unde crede de cuvinta si nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine.
Eu am trecut de mult de visatul la stele la realitatea de pe pamant, mai ales la realitatea din tara asta care nu prea imi ofera mare lucru fara efort si munca.
telefon 0756840837
mario_rr@yahoo.com

[-] Pentru aceasta postare, Mario a primit Like de la 2 utilizatori
  • barsan.doru, Radu Ivanescu
Raspuns
#6
(07-15-2016, 01:59 PM)Cristian Ionita A scris: Am descoperit un nou camping in 2 Mai...


Multumim @Cristian Ionita  pentru informatie, cine ajunge in zona poate sa-l viziteze pentru ca acum stim de el Smile .
Emil  0745025700
Bucuresti, Berceni
[-] Pentru aceasta postare, Emil a primit Like de la 2 utilizatori
  • Cristi, Cristian Ionita
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
STS Service