Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De vanzare acumulatori gel
#1
Salut colegi, am de vanzare doi acumulatori cu gel 12V/105AH - 35 kg/ buc, utilizati aproximativ 1 an. Eu inca nu am rulota si mai gasesc altii cand voi avea nevoie. Acumulatorii sunt Sonnenschein, GF 12 105 V cu 400 lei buc, sau 700 lei perechea.NU FAC SCHIMBURI NU NEGOCIEZ.
Raspuns
#2
Salut!
interesanta oferta ta, as fi interesat dar inainte de orice alta discutie trebuie sa stiu daca exista o data a fabricatiei pe ei, cum si unde au fost utilizati, (impreuna sau separat). Este important sa stiu daca au acelasi grad de uzura.
Am citit intentia ta de a deveni rulotist, dar din pacate ai pornit cu stangul. Masina nu e buna de asa ceva. O avea ea 120 si ceva de cai, dar loganul era mai potrivit pentru tras rulota decat Fordul. De ce? pentru ca la tras rulota  nu conteaza puterea maxima aruncata in fata de producator, ci cuplul motorului la turatii joase, cuplu care e scris undeva cu litere mici ca un fapt divers! Mai conteaza si masa masinii, goala sau mma, care te limiteaza la o greutate mai mica a rulotei. 
In concluzie iti trebuie o masina mai grea, si cu motor mai mare, si cu cuplu cat mai mare. 
De ce cuplu? Pai in momentul in care-ti trebuie putere, una e sa ai acea putere la 2500 de ture si alta e sa o capeti la 5000 de ture. Nu stiu ce cuplu maxim are fordul ala de 1000cmc dar oricum il atinge undeva destul de sus ca turatie, si puterea maxima e masurata undeva la 6000 de ture.. 
Cam asta e ideea in mare....nu zic ca nu se poate, dar nu e varianta ideala deloc.
[-] Pentru aceasta postare, valipopa a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Cristi
Raspuns
#3
Salut. Acumulatorii au fost folositi perche pe o masina de spalat pardoseli, ca si vechime au 2 ani, iar contractul de mentenanta obliga inlocuirea lor la 2 ani de la inchiriera masinii. Ca si idee eu folosesc acasa o pereche de 76 ah pe un UPC de centrala termica care insumat are un consum de 500 W( pompe, ventilatoare, snecuri) si la o pana de curent a functionat centrala 6 ore.
Referitor la masina, tigaia are 1346 kg, 170 N de la 1400 rotatii. De ce are MMAasa mic nu stiu. Am inteles ca loganulare MMA mai mare(1000).
Oricum voi cauta o rulota mica , usoara, cu un singur pat ceva 390-2 , dar cu toate dotarile. O sa o folosim doar eu si sotia.Copii sunt mari, poate nepoti dar mai incolo.
La iarna sau la primavara cand se vor aseza preturile la rulote sigur voi apela la voi cu sfaturi si pareri  si ajutor la cumparare.Pana acum am citit pe forum cat nu am citit la scoala. Ca si idee cred ca stiu ce vreau sau mai bine zis ce imi place. Beyerland, Hoby, Adria. 
multumes
[-] Pentru aceasta postare, adrian niculai a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Cristi
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)