Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locatii off-camping litoral.
#21
Multumesc Daniel,esti printre putinii care ofera ceva informatii (pe 1 iunie plec pe litoral mai jos de Costinesti ..la 23 August...pe faleza.,..)
   Eu plec cu cainele dupa mine si cum este mai mare de ,,40 cm"  (cainele)nu sunt primit in camping.Asa ca dupa iesirea de la Iepuresti am prins gustul iesirilor off de 2-3 zile.Nu am o dorinta arzatoare sa campez off dar se pare ca nu este chiar atat de deranjant pentru iesirile de sfarsit de saptamana.

   Am cautat cu google earth si am observat destule locuri unde poti campa  in liniste ,sper.Adevarat ,unele locatii au devenit ,,mici cartiere" de cand au fotografiat astia litoralul nostru dar speranta moare ultima.

Legat de ,,disponibilitatea " unor ,,rulotisti"...colegi ,pasionati de rulote, de a oferii informatii  altor rulotisti cu privire la ,,locurile off-camping" nu pot spune mai mult de atat :EGOISM

    Cand este vorba de informatii,ajutor,idei,un loc sa-si vanda produsele-marfurile ,acesti ,,rulotisti" sunt prezenti pe forumuri si nu numai.De obicei cer......nu si ofera.Dar asta este ,nu-i putem condamna.Cum sa divulge o locatie unde merge de 2-3 ori pe vara ?!! Ca sa i-o ocupe altul?!! Omul vrea sa fie singur pe o raza de 1-2 km ,sa-si asculte linistit manelele preferate,si din nou ,nu-i putem condamna.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
[-] Pentru aceasta postare, SERGHEIDIN a primit Like de la 2 utilizatori
  • Ciprian Rosca, Florin Smolnicki
Raspuns
#22
Am ajuns la Corbu după aproape 10 ani ! Langa poligon era o tanti cu chitantier (10 ron parcat ,30 campat off) au in concesiune 20 ha ,plaja semi aglomerate, destui turiști în vizită de 1 zi ,am trecut si pe la ,,colonia Corbu " pun de e super inghesuiala ,garduri, umbrare, cartier chinezesc in toată regula.
La camping Malul Marii era full,si vreo cateva curți pe lângă.
După ei e un drum care coboara spre plaja unde sunt campati off ,dar rarefiat nu înghesuiți.Am rămas aici mai mult nevoit, am vrut să întorc dar am rămas în nisip si mai stau 1-2 zile .

Spor și vacante frumoase !

[Imagine: eca48fb1b453b4c0bfb106a86a619d5e.jpg][Imagine: a1cfdd29e94eddada4e1eb79e22b149d.jpg][Imagine: 93678ea7278712470f36f49ffc9d1d0b.jpg]

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk
[-] Pentru aceasta postare, andreigrigoras74 a primit Like de la 2 utilizatori
  • Cristi, Florin Smolnicki
Raspuns
#23
(Ultima modificare: 10-31-2020, 05:49 AM de catre: Florin Smolnicki.) -->
Mulțumim pentru postare @andreigrigoras74. Acum am observat-o și eu. Nu vreau să fiu răutăcios, Andrei. Nici vorbă, dar ce se poate face într-o asemenea locație?
Aștept idei, păreri de la tine, dar și de la colegi.

Mie îmi place să vizitez cât mai multe obiective, să stau cumva la marginea unui oraș/ localități și de acolo să mă deplasez. 
Drumul până la locație cum este?
Se poate ajunge/ pleca ușor?
Cât de departe este marea?
Ce îți oferă pentru banii plătiți?
Este apă?
Unde se poate goli caseta?

Mulțumim pentru postare și pentru viitoarele răspunsuri!
Raspuns
#24
Salut Florin ! Locația e off camping, se coboară prin spatele campingului ,,Malul Marii " pe o pantă de genul celei de la Tuzla .Apa e la 100 de metri ,se campeaza pe lângă drumul de acces, pe nisip .Apa potabilă probabil din sat sau de la particulari la câțiva km .Toaleta golită in lastaris,,ca toată lumea " astea sunt toate dezavantaje, dar in timpul pandemiei a fost ok ptr ca a rarefiat zona ,era super ca distanțare plaja lată, apa mica pe distanța lungă, nisip ok .De plimbat ,am fost cu bicicleta prin zonă, m-am speriat de înghesuiala din campinguri ,si de preturi ,de talciocul si tigania din locația off de sus de pe mal ,cu garduri si imprejmuiri .Unde am campat eu ,mai rămâneau zilnic in nisip cu campere sau chiar cu 4x4 ,dar un tractor de la cherhana te scotea ptr 50 ron sau te urca dealul la plecare cu 70 .Una peste alta am stat 9 zile în liniște, mai retras ,la mare ,la soare ,aproape gratis .Spor si vant din spate.

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk
[-] Pentru aceasta postare, andreigrigoras74 a primit Likeuri de la 1 utilizator
  • Florin Smolnicki
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
STS Service