Topicuri: 27
Likeuri Primite:
257 in 149 posts
Likeuri Trimise: 14
Data înregistrării: Jan 2016
Reputație:
0
Masina: sprinter 4x4
Tip Rulota: expedition camper
Sex: Nu spun
(04-02-2017, 02:15 PM)Niky Radu A scris: Rulota ta a fost reparata anul trecut,in primavara, nu am mai avut incredere sa o dau la altii, tinand cont ce am patit cu alta inainte, reparatiile au fost profesionale, executate de mine, fratele si un tamplar. Rulota a avut 4 iesiri dupa reparatie, 2 vara si 2 iarna, nu am avut dovezi ca nu au fost facute corect reparatia. Deci nu am facut reparatia "pt. vanzare", a fost folosita intr-un timp de 10 luni si am decis ca reparatia e corecta si poate fi vanduta fara sa ma fac de ras.
Fotografiile din timpul reparatiei, prezentate de Niky Radu, sunt datate septembrie-octombrie 2016. Florin a cumparat-o in martie 2017. Zece luni si-o vara printre ele...
Cum zboara timpul asta, cred ca iar se joaca astia cu HAARP-ul!
Munca ne fură timpul, banii ne fură mintea...
Topicuri: 4
Likeuri Primite:
24 in 16 posts
Likeuri Trimise: 9
Data înregistrării: Mar 2017
Reputație:
0
Sex: Nu spun
Faptul e incheiat.
Cred ca mi-am atins scopul.
Lumea a vazut cine este @Niky Radu.
Am si avut noroc sa dau de un om care a reusit sa se umple de penibil mai mult singur..
Asta este un forum de oameni seriosi, inteligenti, nu de copii naivi.. s-a putut filtra informatia corecta foarte usor
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Topicuri: 4
Likeuri Primite:
46 in 24 posts
Likeuri Trimise: 19
Data înregistrării: Oct 2016
Reputație:
0
Sex: M
Ma bucur Florine ca ai inteles cine sunt...vand rulotele mele si ale altora , incasez comisioane la vanzari, prestez servicii de transport intern si international, intermediere si deplasari la rulotele clientilor, deplasari la RAR.