@George, 
Eu nu voi folosi niciodată așa ceva! (De multe ori am zis niciodată și de foarte multe ori nu a fost chiar așa ). Am vrut să dau doar câteva idei celor pasionați de rezervoarele colectoare de ape uzate. Mi-a plăcut foarte mult idea acestui proiect; la noi se poate realiza ieftin.
 ). Am vrut să dau doar câteva idei celor pasionați de rezervoarele colectoare de ape uzate. Mi-a plăcut foarte mult idea acestui proiect; la noi se poate realiza ieftin.
Așadar, aici intervin câteva aspecte:
1. Camperele au tot astfel de rezervoare integrate, clar - alt model ... Cred că ceva mai mari... Tipul zicea în prezentare că rezervorul lui are 35 de litri
 ... Cred că ceva mai mari... Tipul zicea în prezentare că rezervorul lui are 35 de litri  . Nu își dorea unul mai mare pentru că nu avea nevoie. El spune la final că putea să mai monteze încă o țeavă, pe mijloc, pentru a mări capacitatea.
 . Nu își dorea unul mai mare pentru că nu avea nevoie. El spune la final că putea să mai monteze încă o țeavă, pe mijloc, pentru a mări capacitatea.
2. Așa cum se golesc rezervoarele de la campere, tot așa se golește și acest tip de rezervor: cu un furtun special, în locurile special amenajate, din campinguri... (Îmi place să repet de câte ori am ocazia - total off topic: nu iubesc numaidecât campingurile, deci... )
3. Eu nu am nevoie de așa ceva, dar mi-a plăcut ideea, conceptul, realizarea, prețul foarte mic de realizare, la noi. Folosesc detergent bio, lichid de spălat vasele bio, pastă de dinți bio, toate sunt bio la mine la rulotă.
O seară liniștită tuturor! 

Eu nu voi folosi niciodată așa ceva! (De multe ori am zis niciodată și de foarte multe ori nu a fost chiar așa
 ). Am vrut să dau doar câteva idei celor pasionați de rezervoarele colectoare de ape uzate. Mi-a plăcut foarte mult idea acestui proiect; la noi se poate realiza ieftin.
 ). Am vrut să dau doar câteva idei celor pasionați de rezervoarele colectoare de ape uzate. Mi-a plăcut foarte mult idea acestui proiect; la noi se poate realiza ieftin.Așadar, aici intervin câteva aspecte:
1. Camperele au tot astfel de rezervoare integrate, clar - alt model
 ... Cred că ceva mai mari... Tipul zicea în prezentare că rezervorul lui are 35 de litri
 ... Cred că ceva mai mari... Tipul zicea în prezentare că rezervorul lui are 35 de litri  . Nu își dorea unul mai mare pentru că nu avea nevoie. El spune la final că putea să mai monteze încă o țeavă, pe mijloc, pentru a mări capacitatea.
 . Nu își dorea unul mai mare pentru că nu avea nevoie. El spune la final că putea să mai monteze încă o țeavă, pe mijloc, pentru a mări capacitatea.2. Așa cum se golesc rezervoarele de la campere, tot așa se golește și acest tip de rezervor: cu un furtun special, în locurile special amenajate, din campinguri... (Îmi place să repet de câte ori am ocazia - total off topic: nu iubesc numaidecât campingurile, deci... )
3. Eu nu am nevoie de așa ceva, dar mi-a plăcut ideea, conceptul, realizarea, prețul foarte mic de realizare, la noi. Folosesc detergent bio, lichid de spălat vasele bio, pastă de dinți bio, toate sunt bio la mine la rulotă.
O seară liniștită tuturor!

(Vând) Rezervor ape uzate
(Vând) Rezervor ape uzate

![[-]](https://www.despre-rulote.ro/images/collapse.png)