Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dilema achizitionare camper !
#11
Florin ,valoarea unui apartament in Bucuresti,creste doar daca este amplasat intr-un cartier exclusivist.Un apartament dintr-un cartier fost ,,muncitoresc" isi pastreaza valoarea in cel mai bun caz ...dar realitatea este ca de la an la an pretul lui scade .
Greu de crezut ,dar cum vin ,,potarnichi"  intr-o veselie in fiecare an in Bucuresti si s-e avanta la credite pe 30 ani cu capul inainte  pt un apartament (nou)  situat la marginea orasului,preturile la ap vechi va scadea continuu iar cele noi vor exploda.
In ultimii 15 ani pretul la apartamentul in cauza a scazut cu 10k !! Cerere mica ,piata mare.O autorulota vada ca isi mentine valoarea mult mai bine :))
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns
#12
Ma bag si eu in discutie, cu o mica intarziere. Tocmai ce m-am intors dintr-o plimbare prin Grecia cu campervanul. Am parcurs in total unsprezece zile si vreo doua mii de kilometri. Am reusit sa intru pe toate plajele pe care intrau autoturisme normale, am dormit doar in afara campingurilor, n-am zabovit mai mult de doua nopti in acelasi loc. Toate astea mi le-am putut permite doar cu un campervan.
Cred ca sunt suficiente argumente pentru sfatul meu de a-ti achizitiona un campervan, sau cel mult o semiiintegrata, fara alkoven. 
Stiu ca iubesti natura si off-camping, de aceea o autorulota mai mare iti va limita fparte mutl accesul si mai ales camparea in locuri unde acest lucru estre explicit interrzis. 
Singurul inconvenient ar fi spatiul interior, dar daca e bine organizat, eu cred ca e suficient pentru doua persoane. Acest inconvenient este contrabalansat de accesul facil aproape oriunde, de posibilitatea parcarii in orice loc, mai ales in orase. Taxele de drum, de feribot, sunt mai mici decat la autovehicul cu rulota si uneori chiar fata de o autorulota mare.
Campervanul cred ca are cea mai mica depreciere in timp, fiind construit pe o caroserie metalica, cu riscuri minime de infiltratii si slabire a structurii.
Munca ne fură timpul, banii ne fură mintea...
[-] Pentru aceasta postare, e-1 a primit Like de la 4 utilizatori
  • Cristi, Florin Smolnicki, florinmales, SERGHEIDIN
Raspuns
#13
Ai dreptate cu campervanul ,este cea  mai buna alegere pt doua persoane.Bine gandita ,compartimentarea  iti va oferi tot ce iti trebuie.

Ca si costuri,daca ai deja ,,un donator" ,mai sua de 15 mii cu tot cu masina nu ai cum sa ajungi (e,daca vrei neaparat poti).
Un van poate fi si EURO 6 ,si ajungem din nou la dilema mea : autorulote euro2...euro 3 ..scoase la vanzare cu 25 k !!!  Nu comentez starea lor si dotarile pt ca la banii astia trebuie musai sa aiba si fotolii cu masaj.
Am ajuns la concluzia ca oamenii s-au atasat de autorulotele lor si de aceea s-au rupt de realitate.Acelasi trend il observ si pe site-urile de vanzari de afara !!Este adevarat ca noi ,romanii 
avem in sange chestia cu : ,,masina mea este cea mai tare,nevasta mea este cea mai frumoasa (de fapt vecina este cu mult peste dar el nu s-a uitat peate gard ).
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)