Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezervor apa gri camper
#1
Am tot cautat pe forumurile noastre si nu am gasit cum este protejat contra inghetului ,rezervorul de apa gri la autorulote,campervan..etc..Stiu ca acestea sunt plasate de obicei sub masina ,asa ca iarna sigur ingheata apa in el .

Cum au rezolvat problema cei care ies iarna ?!!
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns
#2
Prin rezistenta antiinghet 12v. Gasesti la Motorhome sau la domnul Levente.
Telefon : 0741015477
Email : cprohome@yahoo.com
Raspuns
#3
Banuiesc ca trebuie si izolatie serioasa .In mers la -10 grade ...in rezervor bate ajunge aer ca la -20.Si chiar tine o rezistenta ,100 l de apa la o temp peste punctul de inghet ? Ok.Am retinut informatia,pun rezistenta pe lista.Multumesc.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns
#4
De ce ai transporta apa gri pe timp de iarnă? Dacă te duci în camping, deversezi acolo înainte de plecare. Dacă te duci în natură, deversezi pe sol, nu e o catastrofa ecologică. Dacă ești într-o călătorie lunga, găsești rigole în orice parcare pe autostrada. 
Multe dintre așa-zisele îmbunătățiri au doar scopul de a scoate bani din buzunare.
Munca ne fură timpul, banii ne fură mintea...
[-] Pentru aceasta postare, e-1 a primit Like de la 2 utilizatori
  • costica V., Florin Smolnicki
Raspuns
#5
Eu sunt un personaj căruia îi place să iasă iarna. E bună această întrebare/ provocare.
Eu cred că acele rezervoare sunt foarte bine izolate. Mai cred că acele rezervoare de apă gri sunt montate, cumva, în interiorul camperului pentru „a avea acces” la încălzirea/ aerul cald/ clima din camper.

Uită - te aici, de la minutul 22, 48. Baftă!Serghei, eu nu am mai prea urmărit forumurile în ultima vreme. În vacanță e mai greu, am fost plecat mult timp. Mi se pare mie sau ai de udat noul camper?
Raspuns
#6
Ionut,intrebam asta in eventualitatea in care  plec iarna spre tarile calde si pe drum eu chiar folosesc apa pt spalat.Adevarat ,ca fiind roman ,sigur ma descurc civilizat cu golirea rezervorului ca doar este apa  curata ca nu spal covoare.
In alta ordine de idei ,ai dreptate ,chiar nu are rost sa complic lucrurile.Cu cat mai simplu cu atat mai sigur.

Florin,nu mi-am luat camper si nici nu imi voi lua .Am descoperit cu ajutorul unui prieten ca un camper clasic imi este foarte mic ...Am ramas la VAN.Sunt in cautari ,balansez intre un van de 3.6 m util si un maxi .Avantaje si dezavantaje.Am gasit ceva la 4-5 ani vechime si 500_600 mii km  care imi par mult mai ok fata de vanurile din 2010 si 180 mii km  (culmea ca exista prosti care cumpara asa ceva  diind convinsi ca au facut o afacere) .Un van intretinut duce peste milionul de km fara probleme.
  Sper sa mi-l aduca Mos Craciun...si sa incep transformarea.Pana atunci ,desenez,masor...trasez pe jos cu creta si ma tavalesc prin curte sub ochii nevestei care abia de curand a inteles mecanismul si a concluzionat : ,,ma ,da tu chiar nu esti nebun" ...
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
[-] Pentru aceasta postare, SERGHEIDIN a primit Like de la 2 utilizatori
  • Cristi, Florin Smolnicki
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
STS Service