Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
reparatie Webasto
#1
Vorbim despre un webasto termo top C de 5KW cu ceas programator si telecomanda. montat pe un opel astra h.
Porneste si isi face ciclul, incalzeste bujia,porneste suflanta si pomp de apa dar nu ajunge motorina in camera.Nu se simte nici un miros de motorina.Pompa verificata pe direct din acumulator (pe impuls evident) functioneaza...dar in instalatia ei nu da nici un semn.
Am dat webasto jos,am refacut niste filete la capac,am curatat camera de ardere unde avea zgura cat casa,verificat bujie ..totul ok.Nu am mai pus-o pe masina pana nu o vede un ,,doctor" ca sa imi confirme ca este ok  si ca problema este in alta parte (cablaj,relee..etc).

Deci,cunoaste cineva un mester pentru jucarie.?? Am fost la un jepcar care si-a dat sapca pe ceafa si a concluzionat fara macar sa-i arunce un ochi ca ,,daca este electronica costa cel putin 300 euro"...In situatia in care pot cumpara unul nou complet  fara pompa de alimentare din magazin (UK) cu doar 450 euro adus acasa.

Multumesc.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns
#2
Salut ,

ia legatura cu domnul Neda Alexandru tel 0730084569 , este trainerul de la Webasto Romania , roaga-l sa iti recomande unde sa mergi cu el , eventual sa te ajute el .

Succes
ea - Iubitule , peisajul asta ma lasa muta !
el - Perfect , campam aici !!!!

0723553334 - Doru 
Raspuns
#3
MUltumesc mult,il voi contacta.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Raspuns
#4
Revigorez topicul, poate intereseaza pe cineva: servicii de diagnoza computerizata pentru sisteme Webasto, Eberspächer si Truma.
Programare telefonica la 0722577775 - Corda Campers.
Munca ne fură timpul, banii ne fură mintea...
Raspuns


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)